<p>Venray verloor dinsdagavond in de beker van Erp: 1-2.</p>

Venray verloor dinsdagavond in de beker van Erp: 1-2.

(Logo SV Venray)

Venray uitgebekerd

  Sport

De bekerwedstrijd tussen de eersteklassers Venray en Erp eindigde dinsdagavond op sportpark De Wieën in Venray in een 1-2 (0-2) zege voor de gasten.

Timo van de Voort scoorde in de 72ste minuut met een kopbal uit een hoekschop de enige treffer (1-2) voor de roodwitten.

Na dit verlies kan Venray zijn vizier de rest van het seizoen volledig richten op de competitie. Op donderdag 18 november om 20.15 uur speelt Venray in de eerste klasse D uit tegen Geldrop en op zondag 21 november om 14.30 uur staat in Overloon de derby tegen SSS’18 op de rol.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten