<p>Harma van Kreij uit Geijsteren.&nbsp;</p>

Harma van Kreij uit Geijsteren. 

(Archieffoto Peel en Maaas)

Harma van Kreij in WK-selectie voorbereiding Oranje

  Sport

Handbalster Harma van Kreij uit Geijsteren, uitkomt in de Sloveense competitie voor RK Krim Mercator, is opgenomen in de selectie van 21 speelsters voor de WK-voorbereiding van de TeamNL Handbaldames. 

De Oranjedames spelen in voorbereiding op het WK van 25 tot en met 28 november een toernooi in Bergen, Noorwegen. Na het toernooi wordt het team teruggebracht naar 18 speelsters die afreizen naar het eindtoernooi in Spanje.

In Noorwegen neemt de ploeg van interim-bondscoach Monique Tijsterman deel aan de Intersport Cup. Nederland oefent tegen het thuisland (25 november 18.15 uur), Rusland (27 november 14.30 uur) en Zuid-Korea (28 november 13.30 uur).

Voor meer informatie, klik hier

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten