<p>Judoclub Venray maakt zich op voor haar internationale toernooi, komend weekend in De Wetteling.&nbsp;</p>

Judoclub Venray maakt zich op voor haar internationale toernooi, komend weekend in De Wetteling. 

(Foto: Henk Lammen)

Eenmalig 5000 euro voor Judoclub Venray

  Sport

Judoclub Venray krijgt een eenmalige subsidie van vijfduizend euro overgemaakt van de gemeente Venray, als tegemoetkoming in de extra kosten die in verband met corona  noodzakelijk zijn voor de organisatie van het internationale judotoernooi. 


Dat toernooi vindt komend weekeinde plaats in sporthal De Wetteling. De organisatie is aan allerlei coronamaatregelen gebonden. Zo is het aantal deelnemers teruggebracht van 1500 naar 950 en is er geen publiek welkom. Het International Judo Tournament Venray wordt voor de 46ste keer gehouden. De extra kosten die covid-19 met zich meebrengt, zijn de inrichting van een testlocatie met een tent, tafels en stoelen, het aanschaffen van testmateriaal en het inzetten van gecertificeerd personeel voor het afnemen van de testen. Daarbij kost het gebruik van waarschuwingsstickers en -borden en afzettingen extra geld alsmede de inzet van een handhavingsteam om het een en ander in goede banen te leiden. De maatregelen houden tevens in dat de judoclub minder inkomsten krijgt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten