Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Hoogspringen, een van de onderdelen van de landelijke finale jeugdatletiek in Venray.&nbsp;</p>

Hoogspringen, een van de onderdelen van de landelijke finale jeugdatletiek in Venray. 

(Foto: Persfoto)

Landelijke jeugdfinale atletiek in Venray

  Sport

Voor de landelijke finale atletiek voor junioren C en junioren D op het sportcomplex van ATV Venray  aan de Sportlaan in Venray hebben zich op dit moment al zo’n 220 atleten aangemeld. De titelstrijd vindt plaats op zaterdag 18 september. 

Samen met coaches, trainers en begeleiders die vanuit het hele land naar Venray afreizen, zorgen de deelnemende ploegen op en langs de baan en directe omgeving voor een drukte van jewelste. 

Vooral jeugdige sporters en hun ouders worden uitgenodigd om van dichtbij mee te maken hoe een individuele tak van sport als teamsport gevierd wordt. Per slot van rekening gaat het bij deze finalewedstrijd om het resultaat van de ploeg, al is dat opgebouwd uit de persoonlijke prestaties van de atleten op de diverse onderdelen.

De uitslagen van het hardlopen, hordelopen, hoogspringen, verspringen, kogelstoten, discuswerpen en speerwerpen worden aangevuld met die van de estafette, het onderdeel dat nog het meest laat zien dat atletiek ook echt wel een teamsport is.

De finalewedstrijd start om 11.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten