Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Team Verbruggen poseert met de bekers.&nbsp;</p>

Team Verbruggen poseert met de bekers. 

(Foto: persfoto)

Verbruggen wint NK politiehonden

  Sport

Tom Verbruggen is afgelopen weekeinde Nederland kampioen geworden in de categorie politiehond 1. In totaal kende het onderdeel 24 deelnemers en uiteindelijk wist Verbruggen met zijn hond Ayk beslag te leggen op de eerste plaats. 

Verbruggen is lid van politiehondenvereniging Buitenlust uit Venray. Het kampioenschap werd gehouden in het voetbalstadion van eerstedivisieclub FC Eindhoven. Op het NK zijn in de discipline politiehond 1 de honden met hun geleiders vertegenwoordigd van de landelijk hoogst behaalde certificaten van de eerste keuring van de betreffende hond.

Aan de keuring dient in het voorliggende jaar te zijn deelgenomen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten