Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Erepodium 34&egrave;me Mondial du Quad 12H Pont de Vaux 2021 met geheel links Joe Maessen. </p><p><br></p>

Erepodium 34ème Mondial du Quad 12H Pont de Vaux 2021 met geheel links Joe Maessen.


(Foto: Marena Pellegrom )

Podiumplaats Joe Maessen in Point de Vaux

  Sport

Afgelopen weekend vond in het Franse Point de Vaux de 34ème Mondial du Quad 12H Pont de Vaux 2021. Tijdens deze internationale wedstrijd behaalde Joe Maessen uit Ysselsteyn samen met Marc de Vries uit Zevenhoven en de Est Kevin Saar een tweede plaats. Johan Gommans uit Oirlo eindigde samen met Ricardo Phoelich uit Wijchen en Ruben van Lith uit Uden op de zevende plaats.


Gemma Lidner uit Wanssum kwam tijdens de DMX-middenwedstrijd in Geldermalsen in de damesklasse in actie. Lindner won tijdens deze wedstrijd beide manches en keerde na afloop van de cross huiswaarts met de beker voor de eerste plaats.


Donderdag in nieuwsblad de Peel en Maas meer informatie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten