Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Open tennistoernooi TV Ysselsteyn

  Sport

Ysselsteyn | Na een jaar afwezigheid vanwege de coronapandemie houdt TV Ysselsteyn dit jaar alweer voor de 27e keer het open tennistoernooi. Het Ideco Energieadvies Open Toernooi vindt plaats van 28 augustus tot en met 5 september.


Het toernooi op sportpark De Heining is geschikt voor gevorderde en beginnende spelers. Er wordt gespeeld in de leeftijdscategorie 55+ en in de speelsterktes 5 tot en met 9 in de leeftijdscategorie 17+. Het tennistoernooi staat dit jaar in het teken van 100 jaar Ysselsteyn. Vele Ysselsteynse ondernemers hebben prijzen beschikbaar gesteld, die verloot worden bij de grote loterij op zondag tijdens de prijsuitreiking. Inschrijven is al mogelijk via www.toernooi.nl. Gezien de beperkte baancapaciteit is het aantal deelnemers aan een maximum gebonden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten