Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Gemma Lindner won in Geldermalsen enigszins verrassend de damesklasse.</p>

Gemma Lindner won in Geldermalsen enigszins verrassend de damesklasse.

(Foto: Maycel de Bruijn)

Dagzege Gemma Lindner

  Sport

Britt Jans-Beken behaalde afgelopen weekend de derde plaats tijdens het ONK Women (KNMV) in Axel. De Wanssumse deed dit met een tweede en derde plaats in de manches.

In Geldermalsen (MON) ging de strijd om de dagzege in de damesklasse tussen Gemma Lindner (Wanssum) en Amber Simons (Well). Beiden wisten een manche te winnen, maar Simons verloor in de eerste manche veel tijd door een val en moest daardoor tevreden zijn met de tweede plaats. Lindner behaalde met een eerste en tweede plaats in de manches de dagzege.

Donderdag in Peel en Maas meer motorcrossuitslagen. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten