Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Wout Poels droeg eerder in de Tour al een dag de bolletjestrui.&nbsp;</p>

Wout Poels droeg eerder in de Tour al een dag de bolletjestrui. 

(Foto: Cor Vos, archief Peel en Maas)

Wout Poels herovert bolletjestrui

  Sport

Een sterk rijdende Wout Poels heeft in de zware Pyreneeën-rit naar Andorra de bolletjestrui heroverd. De Blitterswijckse klimmer van Bahrain Victorious eindigde zondag als derde in de etappe die werd gewonnen door Jumbo Visma-renner Sepp Kuss. Het is de tweede keer dat Wout Poels deze Tour de France de bolletjestrui veroverd. Dat deed hij eerder in de achtste etappe. 


Alexandro Valverde (Movistar Team) eindigde als tweede achter de Amerikaanse winnaar Kuss.  In het bergklassement heeft Wout Poels nu een voorsprong van acht punten op de nummer twee, de Canadees Michael Woods (Israel Start-Up Nation). De Sloveen Tadej Pogacar (Team Emirates) blijft het klassement aanvoeren.

Maandag is een rustdag in de Tour. 
 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten