Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Challenge Arena Keepersopleiding Limburg houdt een keepersdriedaagse bij Volharding.&nbsp;</p>

Challenge Arena Keepersopleiding Limburg houdt een keepersdriedaagse bij Volharding. 

(Foto: Roy Coenders Fotografie.)

Keepersdriedaagse bij Volharding

  Sport

Op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 juli organiseren Volharding en Challenge Arena Keepersopleiding Limburg voor de zevende maal een keepersdriedaagse op het kunstgrasveld van de Vierlingsbeekse voetbalclub. 


Tijdens de keepersdriedaagse bestaat het programma onder meer uit  techniek- en coördinatietrainingen, demonstraties van topkeepers en een voetbalquiz. Ook ontvangen de deelnemers een gratis keeperstenue, korting op keepershandschoenen en benodigdheden, gadgets, onmisbare tips en  tricks en kunnen ze elke dag genieten van een gezonde lunch.

De gecertificeerde en ervaren trainers staan onder leiding van Maurice Bouten, die onder meer keeperstrainer is van de jeugd van VVV-Venlo. De kleine groepen zijn ingedeeld op leeftijd en competentie waardoor de deelnemers samen intensief bezig zijn met hun grootste passie: het keepersvak. Ruim veertig gemotiveerde keepers kunnen zich hiervoor aanmelden; er zijn nog maar enkele plekken vrij (vol=vol). Aanmelden via www.challenge-arena.nl. Inschrijven kan nog tot en met 18 juli. Uiteraard worden tijdens de driedaagse de actuele RIVM-coronaregels gevolgd.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten