Challenge Arena Keepersopleiding Limburg houdt een keepersdriedaagse bij Volharding.
Challenge Arena Keepersopleiding Limburg houdt een keepersdriedaagse bij Volharding. Foto: Roy Coenders Fotografie.

Keepersdriedaagse bij Volharding

Sport

Op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 juli organiseren Volharding en Challenge Arena Keepersopleiding Limburg voor de zevende maal een keepersdriedaagse op het kunstgrasveld van de Vierlingsbeekse voetbalclub. 


Tijdens de keepersdriedaagse bestaat het programma onder meer uit  techniek- en coördinatietrainingen, demonstraties van topkeepers en een voetbalquiz. Ook ontvangen de deelnemers een gratis keeperstenue, korting op keepershandschoenen en benodigdheden, gadgets, onmisbare tips en  tricks en kunnen ze elke dag genieten van een gezonde lunch.

De gecertificeerde en ervaren trainers staan onder leiding van Maurice Bouten, die onder meer keeperstrainer is van de jeugd van VVV-Venlo. De kleine groepen zijn ingedeeld op leeftijd en competentie waardoor de deelnemers samen intensief bezig zijn met hun grootste passie: het keepersvak. Ruim veertig gemotiveerde keepers kunnen zich hiervoor aanmelden; er zijn nog maar enkele plekken vrij (vol=vol). Aanmelden via www.challenge-arena.nl. Inschrijven kan nog tot en met 18 juli. Uiteraard worden tijdens de driedaagse de actuele RIVM-coronaregels gevolgd.

Uit de krant