Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Activiteiten Center officieel geopend

  Sport

Op de atletiekaccommodatie van ATV in Venray werd zaterdag tijdens de vierde onderlinge trainingswedstrijd voor de jeugd tot en met 17 jaar het zogeheten Activiteiten Center (AC) in gebruik genomen.

Met het doorknippen van een lint door enkele (jeugd)leden kreeg de ingebruikname een officieel tintje en konden de kinderen zich vervolgens uitleven op de nieuwe aanwinst van de Venrayse atletiekvereniging. Het Activiteiten Center is in eigen beheer en uitvoering gerealiseerd en kan worden beschouwd als een vervolg op de grote vrijwilligersinzet tijdens de renovatie afgelopen jaar van de atletiekaccommodatie. Met dit centrum, aan de rand van de atletiekbaan, kunnen alle leden, van pupil tot master, nu nog meer uit hun lichaam halen en hun totale lichamelijke conditie en beweeglijkheid op peil houden. Naast bekende oefeningen zoals sit ups, lunges en push ups, bieden de balken, rekken en stangen van het AC een nog gevarieerder scala aan trainingsoefeningen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten