Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

KNVB Regiocup van start

  Sport

De KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers gaat op zaterdag 5 juni van start. Dat maakt de Nederlandse voetbalbond (KNVB) bekend op haar website.

De aangekondigde versoepelingen van vrijdagavond betekenen dat jeugdteams weer echte wedstrijden mogen spelen tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. De Regiocup wordt gespeeld in de speelweekenden 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Op maandag 31 mei wordt aan het einde van de dag het programma op Voetbal.nl gepubliceerd. De versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden gelden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid tot en met 17 jaar). Dat houdt in dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten