Logo peelenmaasvenray.nl
<p>OTTO Work Force heeft de sponsorovereenkomst met handbalclub VOC Amsterdam verlengd.&nbsp;</p>

OTTO Work Force heeft de sponsorovereenkomst met handbalclub VOC Amsterdam verlengd. 

(Foto: Persfoto)

OTTO Work Force blijft hoofdsponsor VOC Amsterdam

  Sport

Handbalvereniging VOC Amsterdam en OTTO Work Force hebben hun bestaande overeenkomst met drie jaar verlengd. De huidige overeenkomst liep tot deze zomer. OTTO Work Force, dat zijn internationale hoofdkantoor in Venray heeft, blijft als hoofd- en naamsponsor verbonden aan de Amsterdamse topclub. 

OTTO Work Force is al vele jaren sponsor van het damesteam van VOC, maar is sinds 2018 naamgevend sponsor van de club. De naam OTTO Work Force zal ook de komende jaren op de shirts en de touringcar van VOC prijken.

André Zeldenthuis, voorzitter VOC Amsterdam: “Alles is er bij VOC op gericht om de opleiding van talenten op een hoger niveau te brengen en daarbij is de financiële ondersteuning van sponsoren onontbeerlijk. We zijn ontzettend trots en dankbaar dat OTTO Work Force ons in deze ambitie blijft ondersteunen.”

Met het afsluiten van deze overeenkomst is er volgens de handbalclub een goede financiële basis gelegd om tophandbal in Amsterdam te waarborgen en talent de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen.

VOC gaat het komende seizoen met een nieuw opleidingsplan starten. Het plan is op topsport gericht waarin veel aandacht is voor individuele, mentale en fysieke ontwikkeling, maar ook zaken als voeding en maatschappelijke ontwikkeling zijn hierin belangrijk. In het topsportprogramma, hetgeen start vanaf de D-jeugd, zal ook veel aandacht zijn voor de opleiding van keepers.

Frank van Gool, CEO OTTO Work Force: “Wij herkennen ons in de ambities en opleidingsplannen van VOC Amsterdam. Net als hen investeren wij bij OTTO ook veel in talentontwikkeling, op doorgroei vanaf de werkvloer. Dit blijkt ook uit het feit dat bijna 70 procent van onze stafpersoneel ooit begonnen is als flexmedewerker.”

Daarnaast speelt ook vitaliteit en gezondheid een belangrijke rol binnen OTTO, marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten