<p>Jimmy Lucassen gaat aan de slag als hoofdtrainer van BVV&#39;27 in Blitterswijck.&nbsp;</p>

Jimmy Lucassen gaat aan de slag als hoofdtrainer van BVV'27 in Blitterswijck. 

(Foto: BVV'27)

BVV’27 keert terug in prestatieve competitie standaardteams

  Sport

Het eerste elftal van voetbalvereniging BVV’27 uit Blitterswijck keert met ingang van het aankomende seizoen 2021-2022, na één seizoen afwezigheid, alweer terug in de prestatieve competitie voor standaardteams. BVV’27 gaat uitkomen in de vijfde klasse van de KNVB. 

Het bestuur is ervan overtuigd dat de club voor het aankomende seizoen voldoende spelers heeft om in de vijfde klasse voor standaardteams een rol van betekenis te kunnen spelen. De terugkeer is onder meer gelukt door de vervroegde overstap van enkele talentvolle jeugdspelers naar de senioren.

BVV’27 heeft Jimmy Lucassen (25) voor het aankomend seizoen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De in Blitterswijck woonachtige Lucassen heeft op basis van zijn ervaring als trainer bij diverse profclubs en bij de jeugd van Wittenhorst in de ogen van het bestuur de juiste capaciteiten om bij BVV’27 aan de slag te gaan als hoofdtrainer.  ‘Daarnaast kent hij de vereniging en de spelersgroep en zal hij als hoofdtrainer heel belangrijk zijn om spelers enthousiast te maken om bij BVV’27 te komen en te blijven voetballen’, zo meldt het bestuur. Lucassen gaat de selectie niet alleen trainen en coachen, hij blijft ook actief als voetballer voor het vaandelteam van BVV’27. 

De staf waarmee Jimmy Lucassen bij BVV’27 aan de slag gaat bestaat verder uit de assistent- en keeperstrainers Henk Gooren en Richard Arts, verzorger Wiel Gooren, de leiders Maurice Wolters en Sam Willems en grensrechter Jimmy Spee. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten