Dagmar Boom speelt weer in de Nederlandse competitie.
Dagmar Boom speelt weer in de Nederlandse competitie. Foto: Team Eurosped

Dagmar Boom keert terug bij Team Eurosped

Sport

Dagmar Boom uit Leunen keert terug in de Nederlandse competitie. Na een half jaartje Duitse Bundesliga bij VfB Suhl LOTTO Thüringen gaat de 20-jarige volleybalster weer spelen voor Team Eurosped, waar zij voor haar Duits avontuur ook al voor uitkwam.

“Ik ben erg blij dat ik weer bij Team Eurosped de kans krijg om dat te doen wat ik het liefst doe, volleyballen. De stap naar de Bundesliga heeft mij niet gebracht wat ik gehoopt en gewild heb. Bij Team Eurosped kom ik in een warm nest waar ik de staf, spelers, supporters en vrijwilligers ken en waar ik mij thuis en vertrouwd voel. Dit heb ik nodig om weer plezier te krijgen in het volleybal, ik kan niet wachten om te beginnen”, aldus Dagmar op de website van Team Eurosped. Coach Diane Rademaker van de eredivisionist is in haar nopjes met de komst van Dagmar. “We zijn blij dat Dagmar onze selectie komt verbreden. Na de blessure van Alaska zijn we kwetsbaar geworden op de passer loper positie. Dat we dan Dagmar kunnen toevoegen is natuurlijk erg fijn. Ze heeft haar meerwaarde al laten zien in het verleden. We hebben altijd contact gehouden en zijn blij dat ze terug is.”

Alle formaliteiten voor haar terugkeer zijn afgehandeld en ze zal al deel uitmaken van de selectie van Team Eurosped voor de uitwedstrijd tegen Laudame Financials VCN. Dit duel begint vanavond (zaterdag 16 januari) om 20.00 uur in Capelle aan den IJssel.

Uit de krant