Luuk Messerschmidt trainer SVOC’01/SV United | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Luuk Messerschmidt is de nieuwe hoofdtrainer van SVOC&rsquo;01/SV United </p>

Luuk Messerschmidt is de nieuwe hoofdtrainer van SVOC’01/SV United

Foto: Henk Lammen (archief Peel en Maas)

Luuk Messerschmidt trainer SVOC’01/SV United

  Sport

Luuk Messerschmidt uit Nuenen is de nieuwe hoofdtrainer van SVOC’01/SV United voor het seizoen 2021-2022.

De selectie van de club stond dit seizoen onder leiding van Astrid Classens. De oud-speelster was met veel enthousiasme begonnen aan het seizoen, maar in onderling overleg met de club werd besloten om te zoeken naar een nieuwe trainer. Die werd gevonden in de bij Oranje Wit opgestapte Raymond Celak. Hij heeft SVOC’01 tot aan het einde van het lopende seizoen onder zijn hoede en wordt vervolgens opgevolgd door Luuk Messerschmidt. Messerschmidt heeft ervaring als trainer bij diverse clubs in zowel het gemengd- als het dameskorfbal. Momenteel traint hij KVC in Hoogeloon, waar hij aan het einde van dit seizoen na vier jaar afscheid zal nemen. In het seizoen 2018-2019 was hij korte tijd trainer van De Peelkorf in Ysselsteyn.

Roy Meevis blijft als trainer van het hoogste A-team verbonden aan het combinatieteam uit Oirlo/Castenray en Wanssum/Meerlo. Meevis traint dit seizoen het A1 en een keer per week de eerste selectie van SVOC’01/SV United.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten