Volleybalseizoen alweer geschrapt | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Ook de vrouwen van ActiveRooy spelen dit seizoen geen competitiewedstrijden meer.&nbsp;</p>

Ook de vrouwen van ActiveRooy spelen dit seizoen geen competitiewedstrijden meer. 

(Archieffoto Peel en Maas)
Coronavirus

Volleybalseizoen alweer geschrapt

  Sport

De volleybalcompetities worden vanwege het coronavirus voor het tweede jaar op rij niet uitgespeeld. Dat maakte volleybalbond Nevobo dinsdagavond bekend na afloop van de persconferentie van minister-president Mark Rutte. Net als in 2019 vindt er geen promotie/degradatie plaats.

Nu de lockdown is verlengd tot 10 februari zag de bond geen andere mogelijkheid om de competitie te beëindigen. ‘Zodra het coronavirus het toelaat, organiseren we wel wedstrijden. Deze wedstrijden vinden voor zoveel mogelijk plaats conform de resterende wedstrijdschema’s binnen de huidige competities’, schrijft de bond op zijn website.

De blik gaat bij de volleybalbond al naar volgend seizoen: ‘We gaan ons in de aankomende periode voorbereiden op het volgende seizoen. We hebben al de mogelijkheid geboden voor horizontale instroom op hogere niveaus. Voor de niveaus 1e klasse en lager gaan we met de Bondsraad in gesprek om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk teams op hun eigen niveau kunnen spelen. Hier verwachten we binnenkort over te kunnen informeren’. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten