Vlakwatercross Venray verplaatst | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Het was dringen bij de start van de Vlakwatercross in 2020.</p>

Het was dringen bij de start van de Vlakwatercross in 2020.

(Foto: ATV Venray)

Vlakwatercross Venray verplaatst

  Sport

De Venrayse Vlakwatercross wordt al meer dan veertig jaar georganiseerd in het laatste weekeinde van januari. De jaarlijkse cross vindt dit jaar echter niet in de eerste maand van het nieuwe jaar plaats. De Vlakwatercommissie heeft besloten om de Vlakwatercross vanwege de situatie rondom het coronavirus niet te houden op 30 en 31 januari. De commissie heeft wel de intentie om het tweedaagse hardloopevenement in het Vlakwatergebied te organiseren in het laatste weekeinde van maart, op 27 en 28 maart 2021.


De organisatie voor het hardloopevenement is in volle gang en de voorbereidingen zijn er zo op ingericht dat er ook komend jaar een tweedaags loopevenement wordt gehouden in het bosgebied van Vlakwater. Dat betekent dat op zaterdag 27 maart de Peel en Maas TV scholierenloop wordt gehouden en op zondag 28 maart is het de beurt aan de Rühl Haegens Molenaar (RHM) lange en korte cross en de Jumbo Winters jeugdlopen.

Overigens maakt de Vlakwatercross in 2021 géén deel uit van de LimBracross-competitie 2020-2021. Deze competitie vindt dit jaar geen doorgang omdat veel wedstrijden vanwege covid-19 al zijn afgelast. De commissie gaat in januari samen met onder meer de gemeente Venray en de organisatie verder met het uitwerken van de voorbereidingen op de Vlakwatercross. Uiteraard wordt er tijdens de organisatie rekening gehouden met de eventuele noodzakelijke maatregelen in het kader van de bestrijding van covid-19.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten