Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Joey van der Zanden eindigde opnieuw op het podium in de klasse MX 2 Senioren.&nbsp;</p>

Joey van der Zanden eindigde opnieuw op het podium in de klasse MX 2 Senioren. 

(Foto: Maycel de Bruijn)

Opnieuw podiumplaats voor Joey van der Zanden

  Sport

Joey van der Zanden uit Wanssum heeft afgelopen weekend opnieuw een podiumplaats bemachtigd. In de klasse MX 2 Senioren wist hij de dag af te sluiten op een derde plaats. 

In de klasse MX Open Nationalen eindigde Juup Tax met een vijfde en vierde plaats in de manches als vierde in het dagklassement. Tijdens wedstrijden in Berghem behaalden Thijs Frederix en Stan Pijpers, beiden uit Wanssum, een vijfde plaats in hun klasse. Britt Jans-Beken, eveneens uit Wanssum, reed een ongelukkige WK-wedstrijd in het Italiaanse Mantova. Zij kwam in de eerste manche ten val en ging daarna niet meer van start in de tweede manche.Donderdag meer uitslagen en informatie in nieuwsblad Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten