Logo peelenmaasvenray.nl
<p>VOS was zondag enkele maatjes te groot voor SVOC&#39;01.</p>

VOS was zondag enkele maatjes te groot voor SVOC'01.

(Foto: Henk Lammen)

VOS trakteert SVOC’01 op nederlaag: 0-6

  Sport

In de vijfde klasse leed SVOC’01 op eigen veld een royale nederlaag tegen VOS: 0-6.

De thuisploeg sneed in de beginfase met lange ballen nog enkele keren door de Venlose defensie, maar wist de kansen niet in treffers om te zetten. Daarna namen de Venlonaren het initiatief in handen en hadden de verdedigers van SVOC’01 de grootste moeite met de balvaardige aanvallers van VOS. Nog voor rust beslisten de gasten het duel in hun voordeel: 0-3. Na de pauze bleef VOS de betere ploeg en liep uit naar een regelmatige zege.

Venlosche Boys-SV Venray 0-5
SSS’18-Geldrop 2-6
SV Oostrum-Montagnards 4-0
Heijen-Merselo 2-1
SVOC’01-VOS 0-6
VVV’03-Sporting ST 2-0
Lottum-Holthees 0-4
Leunen-Resia 3-3

Olympia’18-Volharding, Germania-SV United en Groesbeekse Boys-Ysselsteyn werden afgelast vanwege coronagevallen in een van de ploegen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten