Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Job Smits pakte zijn eerste podium en zege tijdens het ONK Quads Masters. </p>

Job Smits pakte zijn eerste podium en zege tijdens het ONK Quads Masters.

(

Foto: Maycel de Bruijn

)

Podiumplaats en zege voor Job Smits

  Sport

Tijdens het ONK Quads Masters in het Brabantse Berghem heeft Job Smits uit Ysselsteyn voor de eerste maal een podiumplaats behaald.

En niet alleen was het zijn eerste podiumplaats, hij profiteerde van een probleem bij plaatsgenoot Joe Maessen en wist de wedstrijd winnend af te sluiten. Voor Maessen restte de tweede plaats. Johan Gommans (Oirlo) reed een sterke inhaalrace vanaf de negende plaats en passeerde de finish als vierde. Ricardo Phoelich (Maashees) was na een slechte start eveneens aangewezen op een inhaalrace en kwam als zesde over de meet. 

Joey van der Zanden en Stan Pijpers, beiden afkomstig uit Wanssum, misten in Overloon en Halle met een vierde plaats beiden net het podium in hun klasse.

Donderdag alle uitslagen in nieuwsblad Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten