Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Voetballertjes genieten tijdens Ajax Kids Tour

  Sport

Ze genoten zondag met volle teugen. De bijna 200 meisjes en jongens die deelnamen aan de Ajax Kids Tour op sportpark De Wieën in Venray.

Voetbalvereniging SV Venray was gastheer van een mooie Ajax-dag die in het teken stond van leuke (voetbal)spelletjes, een heuse Ajax-quizz en een kennismaking met mascotte Lucky. In de ochtenduren waren de kinderen van SV Venray in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar aan de beurt. Na de middagpauze was het hoofdveld van SV Venray het domein voor de leden van de Ajax Kids Club.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten