Logo peelenmaasvenray.nl
<p>ATV start met een nieuwe cursus Beginnen met hardlopen.&nbsp;</p>

ATV start met een nieuwe cursus Beginnen met hardlopen. 

(

Persfoto

)

Beginnen met hardlopen

  Sport

Op 5 september start Atletiek en Triatlon Vereniging Venray (ATV) met een nieuwe cursus Beginnen met hardlopen.

De cursus vindt plaats binnen de coronarichtlijnen van het RIVM. De deelnemers aan de cursus beginnen op niveau nul. Ze kunnen op hun eigen tempo lopen. Tijdens de cursus groeien ze in conditie en na zeven weken kunnen ze twintig minuten aangesloten hardlopen. De cursus kent twee wekelijkse trainingen: zaterdag om 8.30 uur en dinsdag om 19.00 uur. Elke training kent de volgende onderdelen, warming-up en oefeningen, loopscholing en het hardloopgedeelte. De afsluiting is altijd met een cooling down.

De trainingen staan onder begeleiding van door de atletiekunie gediplomeerde trainers. De cursus is een initiatief van de Atletiekunie. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan van Venray. Aanmelden kan via www.yakultsrattorun.nl.

Meer informatie is verkrijgbaar via e-mail lopersgroep@atvvenray.nl of kijk op de website www.atvvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten