Logo peelenmaasvenray.nl
De handbalsters Manual gingen zaterdagavond onderuit in de topper tegen DHC Overpelt VZW.
De handbalsters Manual gingen zaterdagavond onderuit in de topper tegen DHC Overpelt VZW. (Foto: Henk Lammen)

Handbalsters Manual verliezen topper

  Sport

In de topper tegen het Belgische DHC Overpelt VZW leden de handbalsters van Manual de eerste nederlaag van het seizoen. Door een 20-26 zege voor de gasten in sporthal De Wetteling is de strijd in de tweede klasse nog niet beslist.

De Venrayse handbalsters leken op een gemakkelijke zege af te stevenen en namen vroeg in de wedstrijd een comfortabele voorsprong. De Belgische gasten kwamen nog voor de pauze knap terug. Manual ging desondanks rusten met een kleine marge: 13-11. Pas bij een 16-17 tussenstand kwam DHC Overpelt voor het eerst aan de leiding. Een tijdstraf en later nog een rode kaart voor Manual-speelster Joy Jakobs werd de thuisploeg fataal. De Belgische vrouwen profiteerden optimaal van de overtalsituatie en pakten met zes treffers verschil de punten. Manual heeft de titelkansen nog steeds in eigen handen. De Venrayse ploeg leidt vier wedstrijden voor het einde met twee punten voorsprong op DHC Overpelt. 

Basketbal
Jumpers'76-BC Virtus 2: 70-46

Handbal
Vrouwen Manual-DHC Overpelt VZW: 20-26
Mannen Manual-LimMid: 32-34

Korfbal
Heumen-De Peelkorf: 11-21
Oranje Wit-Rooi: 6-12
SVOC'01-Altior: 11-10
Merselo-Lottum: 13-2

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten