Friesen langer bij Sporting ST | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Trainer Han Friesen blijft bij Sporting ST.
Trainer Han Friesen blijft bij Sporting ST. (Archieffoto Peel en Maas)

Friesen langer bij Sporting ST

  Sport

Han Friesen is ook volgend seizoen de trainer van Sporting ST. De coach is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de vijfdeklasser uit Swolgen en Tienray.

Zowel het bestuur van de club als Friesen ziet nog voldoende uitdaging om de samenwerking nog met minimaal één seizoen te verlengen. De afgelopen tijd heeft Friesen onder meer diverse gesprekken met het clubbestuur gevoerd om zijn toekomst bij de club te bepalen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten