Red Stars 3 pakt titel | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Red Stars 3 pakt titel

  Sport

Het derde team van Red Stars pakte zaterdagavond in de eigen tafeltennishal in Venray het kampioenschap in de derde divisie H.

In een rechtstreekse confrontatie werd naaste concurrent Belcrum uit Breda met 7-3 verslagen door het trio Emma van der Zanden (foto), Amber van de Velde en Nicolas Daub. Red Stars verhoogde daarmee de voorsprong op Belcrum tot vijf punten en mocht de champagne ontkurken. Het derde team heeft door het behalen van het kampioenschap een plek in de tweede divisie veroverd en speelt daarmee op hetzelfde landelijke niveau dan Red Stars 1. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten