Voetbaluitslagen: eerste nederlaag United | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Jolijn van Goch

Voetbaluitslagen: eerste nederlaag United

  Sport

SV United heeft zondagmiddag in eigen huis verloren van Achates. De periodekampioen leed daarmee de eerste nederlaag van het seizoen. In de eerste helft werd er niet gescoord in Wanssum, mede omdat Michal Kolodziejski een penalty mistte.

Na de rust vielen er maar liefst vijf doelpunten. Rik van de Pasch schoot United na ruim een uur spelen naast Achates, dat kort daarvoor op voorsprong kwam met een van richting veranderd schot. Achates nam echter al weer snel de leiding via een strafschop. Een kwartier voor tijd kreeg United opnieuw een penalty en dit keer was het via Indy Phillips wel raak. Snel na die gelijkmaker kwam Achates echter op 2-3, en ondanks een slotoffensief van United bleef het daarbij.

Overige uitslagen:
Venray-RKSV Heeze 2-2
SSS'18-Venlosche Boys 1-3
Heeswijk-Volharding 0-1
Melderslo-Ysselsteyn 2-0
BVV'27-GFC'33 0-7
Meterik-SV Oostrum 1-2
SVOC'01-HRC'27 1-2
Resia-Leunen 2-0
Holthees-Merselo 1-1
Sporting ST-VVV'03 2-1

Vrouwenvoetbal:
Prinses Irene-SSS'18: 1-3
Venray-Sparta'18: 2-1

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten