Eenvoudige bekerwinst SV Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Eenvoudige bekerwinst SV Venray

  Sport

In de competitie wil het nog niet vlotten, maar in de beker doet SV Venray het tot dusver prima. Na de eerdere groepswinst (drie gespeeld, zeven punten) won de ploeg van trainer Frans Koenen in de tweede ronde van het toernooi kinderlijk eenvoudig bij buurclub SV Merselo: 0-9.

Als er al sprake was van enige spanning in de derby tussen eersteklasser Venray en vijfdeklasser Merselo, dan was die binnen vijf minuten al verdwenen. Niek Versteegen maakte de 0-1 namens de bezoekers en toen was de ban gebroken: Bram Vievermans (tweemaal), Stijn Brinkman (tweemaal), Jeroen Vullings, Stan Kersten, een eigen doelpunt en nogmaals Versteegen bepaalden de eindstand op 0-9.

Brinkman, die met een rake vrije schop voor de mooiste treffer van de middag tekende, was na afloop positief. "We hadden al lang niet meer gewonnen, dus voor het gevoel is deze uitslag fijn."

Donderdag een uitgebreid verslag van dit bekerduel in nieuwsblad Peel en Maas. Foto Henk Lammen.

Beker:
Excellent-Volharding: 0-3 (donderdag)

Competitie:
Ysselsteyn-Blerick: 4-0

Vrouwenvoetbal:
Bekkerveld-SSS'18: 5-0
Oranje Blauw'15-Venray: 1-0

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten