Afbeelding

Lake Valley wint, uitslagen andere sporten

Sport

De zaalvoetballers van hoofdklasser Lake Valley wonnen afgelopen vrijdag thuis in sporthal De Wetteling met 4-0 van de Gastronoom uit Neer.

In de eerste helft was het spel van de thuisclub wat rommelig en gehaast. De gasten benutten elke gelegenheid om met een meespelende keeper te spelen. Lake Valley had het daar in de eerste helft moeilijk mee, de Venrayse spelers lieten de uitclub te ver komen op eigen helft waardoor zij enkele keren gevaarlijk op doel konden schieten. Toch strafte Nino Bruns deze speelwijze een keer perfect af door van grote afstand de bal in het doel te deponeren: 1-0 ruststand. Na rust zette Lake Valley hoger druk op de bal en werden de kansen beter benut. Door treffers van Tim Jeuken, Mats Cuijpers en Willem Verstraaten werd het uiteindelijk 4-0. Foto Henk Lammen.

Donderdag in Peel en Maas een uitgebreid verslag.