Lake Valley wint, uitslagen andere sporten | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Lake Valley wint, uitslagen andere sporten

  Sport

De zaalvoetballers van hoofdklasser Lake Valley wonnen afgelopen vrijdag thuis in sporthal De Wetteling met 4-0 van de Gastronoom uit Neer.

In de eerste helft was het spel van de thuisclub wat rommelig en gehaast. De gasten benutten elke gelegenheid om met een meespelende keeper te spelen. Lake Valley had het daar in de eerste helft moeilijk mee, de Venrayse spelers lieten de uitclub te ver komen op eigen helft waardoor zij enkele keren gevaarlijk op doel konden schieten. Toch strafte Nino Bruns deze speelwijze een keer perfect af door van grote afstand de bal in het doel te deponeren: 1-0 ruststand. Na rust zette Lake Valley hoger druk op de bal en werden de kansen beter benut. Door treffers van Tim Jeuken, Mats Cuijpers en Willem Verstraaten werd het uiteindelijk 4-0. Foto Henk Lammen.

Donderdag in Peel en Maas een uitgebreid verslag.

Basketbal
Jumpers'76-BV Schijndel: 61-44

Hockey
Mannen Apeliotes-Venray: 2-2

Volleybal
Vrouwen Saturnus-Set Up: 3-2
Vrouwen ActiveRooy-MVC'64: 2-3

Handbal
Vrouwen NOAV 2-Manual: 18-20
Mannen VIOS 2-Manual: 15-28

Tafeltennis
Westa-Red Stars: 9-1

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten