Leunen verplettert SVOC'01; uitslagen amateurvoetbal

SVOC'01 was zondag in de vijfde klasse F een gewillig slachtoffer voor Leunen: 0-7.

Op sportpark De Heesakker domineerden de gasten vanaf de eerste minuut. Leunen creëerde talrijke kansen maar had voor rust het vizier nog niet op scherp staan. Door treffers van Thomas Weijs en Kevin Timmermans bleef de schade voor de thuisploeg beperkt tot 0-2. Na de pauze walste Leunen in de eerste twintig minuten over SVOC'01 heen. Met vijf treffers op rij werd het 0-7. In het restant bleef de ploeg van trainer Jeroen Denissen een grotere nederlaag bespaard. Foto Henk Lammen.

SSS'18-Venray 1-1
Berghem Sport-Volharding 3-1
RKSVO-Ysselsteyn 2-1
SV United-BVV'27 3-0
Oostrum-Hegelsom 1-1
SVOC'01-Leunen 0-7
VCA-Merselo 2-4
SVS-Holthees 1-2