Leunen verplettert SVOC'01; uitslagen amateurvoetbal | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Leunen verplettert SVOC'01; uitslagen amateurvoetbal

  Sport

SVOC'01 was zondag in de vijfde klasse F een gewillig slachtoffer voor Leunen: 0-7.

Op sportpark De Heesakker domineerden de gasten vanaf de eerste minuut. Leunen creëerde talrijke kansen maar had voor rust het vizier nog niet op scherp staan. Door treffers van Thomas Weijs en Kevin Timmermans bleef de schade voor de thuisploeg beperkt tot 0-2. Na de pauze walste Leunen in de eerste twintig minuten over SVOC'01 heen. Met vijf treffers op rij werd het 0-7. In het restant bleef de ploeg van trainer Jeroen Denissen een grotere nederlaag bespaard. Foto Henk Lammen.

SSS'18-Venray 1-1
Berghem Sport-Volharding 3-1
RKSVO-Ysselsteyn 2-1
SV United-BVV'27 3-0
Oostrum-Hegelsom 1-1
SVOC'01-Leunen 0-7
VCA-Merselo 2-4
SVS-Holthees 1-2
Sporting ST-Lottum 1-3

Vrouwenvoetbal:
SSS'18-UDI'19 1-2
Vitesse'08-Venray 9-2

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas verslagen van alle duels, met extra aandacht voor de derby's SSS'18-Venray, SV United-BVV'27 en SVOC'01-Leunen. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten