Pol van Boekel VAR bij Slavia Praag-Barcelona | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Arbiter Pol van Boekel uit Vierlingsbeek
Arbiter Pol van Boekel uit Vierlingsbeek (Archieffoto Peel en Maas)

Pol van Boekel VAR bij Slavia Praag-Barcelona

  Sport

Pol van Boekel uit Vierlingsbeek is door UEFA aangesteld als VAR bij het Champions League-duel tussen Slavia Praag en FC Barcelona. De arbiter wordt in Tsjechië ondersteund door AVAR Joost van Zuilen. Dat heeft de KNVB maandag bekendgemaakt. 

De aftrap van de wedstrijd is op woensdag 23 oktober om 21.00 uur. De leiding van het duel is in handen van Bobby Madden. De Schot wordt in Tsjechië geassisteerd door zijn landgenoten Graeme Stewart en David Roome, Kevin Clancy is vierde official.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten