Uitslagen zaalvoetbal, korfbal en tafeltennis | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Tim Jeuken was vier keer doeltreffend voor Lake Valley.
Tim Jeuken was vier keer doeltreffend voor Lake Valley. (Archieffoto Peel en Maas)

Uitslagen zaalvoetbal, korfbal en tafeltennis

  Sport

De zaalvoetballers van Valley, uitkomend in de hoofdklasse E, wonnen vrijdag in sporthal De Wetteling ruim met 9-1 van ZVV de Kilo.

De bezoekers uit Berg en Terblijt waren niet compleet afgereisd naar Venray. Zoals de uitslag doet vermoeden was de thuisclub gedurende de gehele wedstrijd veel sterker. Al vlug knalde Tim Jeuken, die tijdens dit duel maar liefst vier keer scoorde, de 1-0 binnen. Daarna scoorde Willem Verstraaten uit een ingestudeerde corner: 2-0. Even kwamen de gasten terug tot 2-1. Door doelpunten van Gregory Mardjani en Tim Jeuken werd de ruststand op 4-1 bepaald. Na de rust moest de ingevallen keeper Niels Janssen, hij verving de bijna foutloze keepende Yoeri Basten, even aan de bak. Met een aantal goede reddingen hield hij de gasten van scoren af. Daarna was het verzet gebroken en profiteerde Lake Valley optimaal van de geboden ruimte die de Kilo weggaf. Willem Verstraaten scoorde nog één keer en Tim Jeuken en Nathan van Gerven scoorden beiden nog twee keer op aangeven van Samir el Ghoul: 9-1. 

Uitslagen:

Korfbal:
Rosolo-De Peelkorf: 13-14
Oranje Wit-Stormvogels: 7-8
MKV-SVOC'01: 8-9
Midako-Merselo: 6-5

Tafeltennis:
Red Stars-De Toekomst 3-7

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten