Oranje Wit haalt uit: 15-5 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Oranje Wit haalt uit: 15-5

  Sport

In de hoofdklasse D namen de korfbalsters van Oranje Wit zondag revanche voor de nederlaag van een week eerder tegen Klimroos/VVO (10-6).

Op sportpark 't Klaverblad in Leunen was Oranje Wit enkele maatjes te groot voor DAW Schaijk: 15-5. Bij rust stond de thuisploeg al op een comfortabele voorsprong van vier doelpunten: 7-3. Na de pauze was er geen houden maar aan voor de gasten, die uiteindelijk met tien treffers verschil verloren. Foto Henk Lammen.

Uitslagen andere sporten:

Zaalvoetbal
Lake Valley-Neerbeek 2-4

Tafeltennis
Red Stars-SKF 5-5

Volleybal
Mannen ActiveRooy-AV Flash 0-4
Vrouwen ActiveRooy-Olsredlem/Brovoc 2 3-2

Hockey
Vrouwen Venray-Heesch 5-3
Mannen Venray-Bemmel 7-2

Korfbal
Astrantia/ONA-De Peelkorf 7-14
Oranje Wit-DAW Schaijk 15-5
DSV-SVOC'01 5-14
Merselo-Nijnsel 6-7

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas verslagen van alle bovenstaande duels. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten