Mike Teunissen vierde in slotetappe Ronde van Groot-Brittannië | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Mike Teunissen spurtte in de laatste etappe van de Ronde van Groot-Brittannië naar plek 4.
Mike Teunissen spurtte in de laatste etappe van de Ronde van Groot-Brittannië naar plek 4. (Foto: Bram Berkien / Team Jumbo Visma)

Mike Teunissen vierde in slotetappe Ronde van Groot-Brittannië

  Sport

Mathieu van der Poel heeft zijn eindzege in de Ronde van Groot-Brittannië zaterdag van extra glans voorzien door ook de achtste en laatste etappe door in Manchester in de sprint te winnen.

De 24-jarige renner van Corendon-Circus bleef in de spannende eindspurt  landgenoot Cees Bol (Team Sunweb) maar net voor. Matteo Trentin (Mitchelton-Scott), die de laatste dag als de nummer twee van het algemeen klassement begon, werd derde. De Ysselsteynse wielrenner Mike Teunissen van Team Jumbo-Visma kwam als vierde over de meet. De 27-jarige Teunissen kwam in de laatste meters hard opzetten, maar kwam net tekort voor een podiumplek. In het algemeen klassement eindigde Teunissen op de zevende plaats.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten