Overwinning Britt Jans-Beken | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Britt Jans-Beken pakte de dagzege bij het EK dames in Groesbeek.
Britt Jans-Beken pakte de dagzege bij het EK dames in Groesbeek. (Foto: Maycel de Bruijn)

Overwinning Britt Jans-Beken

  Sport

Britt Jans-Beken heeft afgelopen weekend de derde wedstrijd in de strijd om het Europees kampioenschap (IMBA) bij de dames gewonnen.

De Wanssumse werd op circuit D'n Hoek in Groesbeek in alle drie de manches als winnares afgevlagd. Amber Simons uit Well behaalde in de manches drie keer de derde plaats en werd daardoor ook derde in het dagklassement. Nick van Loon (Meerlo) en Sem Pelzer (Venray) reden naar een plek op het erepodium tijdens wedstrijden voor het NK. De KNMV heeft tevens bekendgemaakt dat Joe Maessen (Ysselsteyn) en Ricardo Phoelich (Maashees) Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens de Quads of Nations.

Donderdag meer informatie en uitslagen in nieuwsblad Peel en Maas.

Foto beneden: Amber Simons behaalde een mooie derde plaats. Foto: Maycel de Bruijn.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten