Podiumplaats Jules Deenen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Diego Hanen miste net het podium tijdens het NK junior quads in Heerde.
Diego Hanen miste net het podium tijdens het NK junior quads in Heerde. (Foto: Maycel de Bruijn)

Podiumplaats Jules Deenen

  Sport

Tijdens het afgelopen weekend behaalde Jules Deenen uit Wanssum in Geldermalsen een podiumplaats.

Met twee keer een derde plaats in de manches werd hij ook derde in het dagklassement bij de MX open nationalen. Juup Tax (Wanssum) reed naar de vijfde plaats in deze klasse. Britt Jans-Beken (Wanssum), Diego Hanen (Venray) en Tom Teunesen (Vierlingsbeek) misten in Veendam met een vierde plaats net het podium in hun klassen. Gemma Lindner (Wanssum), Finn Teunesen (Vierlingsbeek) en Kevin Simons (Well) eindigden bij de beste tien in het klassement.

In Heerde viel Diego Hanen letterlijk en figuurlijk net buiten het podium. Na een derde plaats in de eerste manche bij het NK junior quads kwam Hanen in de tweede manche ten val. Hiermee viel hij in de manche terug van een derde naar een zesde plaats en moest hij tevreden zijn met een vierde plaats in het dagklassement.

Meer informatie en alle uitslagen donderdag in nieuwsblad Peel en Maas.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten