Wout Poels kopman in Ronde van Spanje | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Wout Poels gaat voor het eerst als kopman naar een grote ronde.
Wout Poels gaat voor het eerst als kopman naar een grote ronde. (Foto: persfoto Ineos)

Wout Poels kopman in Ronde van Spanje

  Sport

Wout Poels uit Blitterswijck gaat als kopman van Team Ineos naar de 74ste Ronde van Spanje. Dat heeft de ploegleiding dinsdag bekendgemaakt.

Poels is samen met de Britse klimmer Tao Geoghegan Hart aangewezen als leider van de ploeg. Wout Poels liet in juli nog weten dat hij twijfelde over zijn toekomst bij Ineos omdat hij er nooit een kans kreeg als kopman in een grote ronde. 

De selectie bestaat verder uit de Britten Owain Doull en Ian Stannard, de Colombiaanse klimmer Sebastian Henao, de Wit-Russische tempobeul Vasil Kiryienka en de Italiaanse kilometervreter Salvatore Puccio. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten