Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Henk Lammen

Hodeg wint Venrayse etappe BinckBank Tour

  Sport

Álvaro Hodeg heeft vrijdagmiddag de vijfde etappe van de BinckBank Tour op zijn naam geschreven. De sprinter van Deceuninck–Quick-Step klopte Sam Bennett in de massasprint op de Stationsweg in Venray.

Op zo'n vijf kilometer voor de finish werd de kopgroep van vier renners teruggegrepen door een jagend peloton. De langste etappe van de BinkBank Tour begon vrijdag in het Belgische Riemst.

De leidende positie van de Belg Tim Wellens kwam geen moment in gevaar tijdens de vlakke rit. Mike Teunissen uit Ysselsteyn speelde net als zijn ploeggenoot Dylan Groenewegen geen rol van betekenis tijdens de etappe door zijn thuisregio.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten