Jeugdvoetbaldagen in Horst in volle gang | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Een groepsfoto van alle deelnemers en begeleiding.
Een groepsfoto van alle deelnemers en begeleiding. (Foto: organisatie )

Jeugdvoetbaldagen in Horst in volle gang

  Sport

De Jeugdvoetbaldagen in Horst, waaraan een kleine honderd deelnemers uit de gemeente Venray deelnemen, zijn afgelopen maandag van start gegaan.

In totaal houden 180 deelnemers zich vijf dagen lang bezig met verschillende vormen van voetbal. Denk hierbij onder andere aan pannavoetbal, voetvolley, een penaltybokaal en verschillende partijvormen. Onder hen onder andere veel deelnemers uit Castenray, Oirlo, Oostrum en Ysselsteyn. Op vrijdagmiddag vindt de afsluiting plaats, waarbij een demonstratie wordt gegeven voor ouders en belangstellenden. De demonstratie start rond 13.30 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten