Bennett opnieuw de sterkste in BinckBank Tour | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Vrijdag strijkt de BinckBank Tour neer in de gemeente Venray.
Vrijdag strijkt de BinckBank Tour neer in de gemeente Venray. (Foto: archief Peel en Maas)

Bennett opnieuw de sterkste in BinckBank Tour

  Sport

De Ier Sam Bennett heeft dinsdagmiddag in het Belgische Ardooie laten zien de snelste te zijn in de BinckBank Tour.

De sprintkopman van BORA-hansgrohe won net als maandag de spurt. Hij blijft door zijn zege ook in het bezit van de leiderstrui. Bennett bleef na 169 kilometer koers de Belg Jasper Philipsen (tweede) en het Nederlandse spurtkanon Dylan Groenewegen (derde) voor. 

De WorldTour-koers door Nederland en België, die tot en met zondag duurt, wordt woensdag vervolgd met een vlakke rit in Aalter. Vrijdag is Venray de finishplaats. De finishstreep van de vijfde etappe is getrokken op de Stationsweg. Het peloton zal drie lokale omlopen afleggen, door Leunen, Castenray, Oirlo, Oostrum en Venray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten