BinckBank Tour lift mee op successen Mike Teunissen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Mike Teunissen en zijn vriendin Corine genieten tijdens de huldiging, afgelopen woensdag in Ysselsteyn.
Mike Teunissen en zijn vriendin Corine genieten tijdens de huldiging, afgelopen woensdag in Ysselsteyn. (Foto: Rikus ten Brücke)

BinckBank Tour lift mee op successen Mike Teunissen

  Sport

Het zijn drukke dagen voor de Stichting Wielerpromotie Venray, die samen met onder meer de gemeente Venray druk bezig is met de laatste voorbereidingen op de aankomst van de BinckBank Tour in Venray.

Op vrijdag 16 augustus vindt de finish van de vijfde etappe van de World Tour-wielerwedstrijd plaats op de Stationsweg in Venray. De plaatselijke organisatie is natuurlijk verguld door de deelname van Tourheld Mike Teunissen aan de BinckBank Tour. "Natuurlijk merken we dat aan de kaartverkoop", zegt bestuurslid Lucien Peeters. "Mike is onze regionale favoriet, we hopen natuurlijk dat hij zich in Venray naar de zege sprint. Ook als organisatie van de BinckBank Tour liften we mee op de successen van Mike."

Voor meer informatie: www.binckbanktourvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten