Ziekenhuis bereikbaar tijdens BinckBank Tour | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De Binckbank Tour finisht vrijdag 16 augustus in Venray.
De Binckbank Tour finisht vrijdag 16 augustus in Venray. (Foto: archief Peel en Maas)

Ziekenhuis bereikbaar tijdens BinckBank Tour

  Sport

Venray is op vrijdag 16 augustus 2019 finishplaats van de BinckBank Tour.

Voor de veiligheid van de wielrenners worden tijdelijke verkeersmaatregelen genomen. De bereikbaarheid van het ziekenhuis blijft goed. Alle wegen rond het ziekenhuis zijn open, de aanrijroutes via snelweg A73 en de Deurneseweg N270 zijn eveneens gewoon open. Wel kan het wat drukker zijn op de weg, houd daarom rekening met mogelijke extra reistijd.

Alle internationale topteams staan weer aan de start van deze enige meerdaagse World Tour-wielerwedstrijd door Nederland en België. Alleskunner Peter Sagan won op 7 augustus 2017 de rit naar Venray door iedereen te kloppen in een adembenemende sprint, vorig jaar won Stefan Küng van BMC in Venray de tijdrit over een afstand van 12,7 kilometer. 

Er zijn op vrijdag 16 augustus drie doorkomsten op de lokale omloop, Leunen-Castenray-Oirlo-Oostrum-Venray, met een verwachte finish omstreeks 16.30 uur op de Stationsweg, ter hoogte van de hoofdingang van Vincent van Gogh in Venray.

Meer informatie over de BinckBank Tour in Venray staat vandaag in Peel en Maas en op de website www.binckbanktourvenray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten