Mike Teunissen naar criterium Maastricht | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Mike Teunissen als winnaar van Daags na de Tour in Boxmeer.
Mike Teunissen als winnaar van Daags na de Tour in Boxmeer. (Foto: Bas Delhij)

Mike Teunissen naar criterium Maastricht

  Sport

Mike Teunissen uit Ysselsteyn, etappewinnaar en eerste Nederlandse geletruidrager in 30 jaar in de Tour de France, neemt op vrijdag 9 augustus deel aan de RSM Wealerronde, voorheen de Ridderronde, in Maastricht.

Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Ook provinciegenoot Roy Curvers uit Roggel is van de partij. Behalve Teunissen en Curvers nemen onder meer ook Ramon Sinkeldam, Jos van Emden, Alex Kirsch en Koen de Kort deel aan het Maastrichtse criterium. De profwedstrijd start om 20.15 uur.  

Teunissen won eerder ook Daags na de Tour in Boxmeer en de RaboRonde in Heerlen. Woensdagavond vanaf 19.00 uur wordt hij in Ysselsteyn gehuldigd. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten