Mike Teunissen wint ook in Heerlen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Mike Teunissen wordt komende woensdag gehuldigd voor zijn prestaties in de gele truis
Mike Teunissen wordt komende woensdag gehuldigd voor zijn prestaties in de gele truis (Foto: Willie Koonings)

Mike Teunissen wint ook in Heerlen

  Sport

Mike Teunissen (26) was vrijdagavond de sterkste in de RaboRonde in Heerlen. De Ysselsteynse wielrenner van Jumbo-Visma was in het criterium de sterkste in de sprint.

Teunissen bleef in Heerlen Koen de Kort en Roy Curvers voor. De Kort eindigde als tweede, Curvers als derde.  Mike Teunissen zegevierde afgelopen maandag ook al in het criterium Daags na de Tour in Boxmeer. 

De Ysselsteynse renner won begin vorige maand de openingsrit van de Tour de France. Een dag later won zijn team bovendien de ploegentijdrit. Vanwege zijn winst in de openingsrit droeg de renner uit Ysselsteyn twee dagen de gele trui. Daarmee wist Teunissen voor het eerst in dertig jaar een Nederlandse gele trui te bemachtigen.  De supportersclub huldigt Mike Teunissen vanwege die prestaties op woensdag 7 augustus van 19.00 tot 22.00 uur  in clublokaal Roelanzia in Ysselsteyn.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten