Garde- en showdanstoernooi in schouwburg | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Modern groep Vibe komt uit in de categorie show modern hoofd- sportklasse. Foto: Loes Poels
Modern groep Vibe komt uit in de categorie show modern hoofd- sportklasse. Foto: Loes Poels

Garde- en showdanstoernooi in schouwburg

  Sport

Dansvereniging Peel•Dancers uit Ysselsteyn zet op zondag 17 maart een garde- en showdanstoernooi op touw. Het jaarlijkse evenement wordt gehouden in de schouwburg in Venray. 

Het toernooi begint om 9.15 uur met de opening die wordt uitgevoerd door alle leden van de vereniging uit Ysselsteyn. De dag eindigt rond 20.30 uur met de prijsuitreiking. Het toernooi word georganiseerd in samenwerking met het NDO en wordt conform de richtlijnen van EFDO gehouden. Dit is de Europese Bond die op 3, 4 en 5 mei het EK organiseert in Hanau (Duitsland).

Op het Peel•Dancers-toernooi komen ruim 429 deelnemers en er worden 117 dansen uitgevoerd. Dit is meer dan in 2018. Toen waren het 348 deelnemers en circa 100 dansen. Tijdens het toernooi worden verschillende soorten stijlen dans getoond. Iedere dans wordt door een vakjury beoordeeld op choreografie, presentatie, houding, moeilijkheid, spreiding en verplichte elementen. De entree bedraagt vier euro voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar en 65+ betalen twee euro.

Voor meer informatie over de vereniging neem een kijkje op de website: www.peeldancers.nl en/of op de Facebookpagina van DV Peel·Dancers of neem contact op via e-mail peeldancers@gmail.com om te informeren naar de proeflessen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten