Holthees ging zondag onder stormachtige omstandigheden onderuit tegen Merselo: 0-2. Foto: Jolijn van Goch.

Holthees verliest van Merselo, veel afgelastingen

Holthees verloor zondagmiddag in de vijfde klasse F op eigen veld met 0-2  van Merselo. De gasten namen na ruim tien minuten spelen een voorsprong door een goal van Robin van Dijck. De hevige wind maakte goed voetbal daarna bijzonder lastig. Na rust kregen beide ploegen kansen. Vlak voor tijd bepaalde Dirk Ewals de eindstand op 0-2.

Vanwege de storm gingen in de regio Venray naast het duel Holthees-Merselo alleen de wedstrijden Ysselsteyn-HBSV (2-4) en SV United-Leunen (2-0) door. Afgelast werden SV Venray- De Valk, DAW Schaijk-Volharding, Stormvogels'28-Oostrum, Lottum-SVOC'01 en Sporting ST-RKSVN.  De duels Sparta'18-SSS'18 en BVV'27-SVEB werden gedurende de wedstrijd vanwege de harde rukwinden gestaakt.

In de hoofdklasse B van het vrouwvoetbal ging het duel Bavel-Venray wel door. De thuisploeg stuurde gasten uit Venray met een 3-1 nederlaag naar huis.