Holthees verliest van Merselo, veel afgelastingen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Holthees ging zondag onder stormachtige omstandigheden onderuit tegen Merselo: 0-2. Foto: Jolijn van Goch.
Holthees ging zondag onder stormachtige omstandigheden onderuit tegen Merselo: 0-2. Foto: Jolijn van Goch.

Holthees verliest van Merselo, veel afgelastingen

  Sport

Holthees verloor zondagmiddag in de vijfde klasse F op eigen veld met 0-2  van Merselo. De gasten namen na ruim tien minuten spelen een voorsprong door een goal van Robin van Dijck. De hevige wind maakte goed voetbal daarna bijzonder lastig. Na rust kregen beide ploegen kansen. Vlak voor tijd bepaalde Dirk Ewals de eindstand op 0-2.

Vanwege de storm gingen in de regio Venray naast het duel Holthees-Merselo alleen de wedstrijden Ysselsteyn-HBSV (2-4) en SV United-Leunen (2-0) door. Afgelast werden SV Venray- De Valk, DAW Schaijk-Volharding, Stormvogels'28-Oostrum, Lottum-SVOC'01 en Sporting ST-RKSVN.  De duels Sparta'18-SSS'18 en BVV'27-SVEB werden gedurende de wedstrijd vanwege de harde rukwinden gestaakt. 

In de hoofdklasse B van het vrouwvoetbal ging het duel Bavel-Venray wel door. De thuisploeg stuurde gasten uit Venray met een 3-1 nederlaag naar huis. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten