Logo peelenmaasvenray.nl
De Kasteelloop vindt plaats op tweede kerstdag woensdag 26 december.
De Kasteelloop vindt plaats op tweede kerstdag woensdag 26 december.

Kasteelloop in de startblokken

  Sport

Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o. houdt op woensdag 26 december de 26e editie van de Kasteelloop in Horst aan de Maas.

Het programma begint om 10.00 uur met een trimloop van een kilometer voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar. Het wedstrijdsecretariaat is clubgebouw Trefhove van de scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o aan de Wittebrugweg 7 in Horst aan de Maas. Rond 18.00 uur is de uitslagenlijst zichtbaar op de website www.kasteelloop.nl.

Voor meer informatie: www.kasteelloop.nl, info@kasteelloop.nl, telefoon 06-13422794, www.Facebook.com/Kasteelloophorst/

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten