Logo peelenmaasvenray.nl

Venrayse volleybalsters verliezen van koploper

  Sport

In de tweede klasse sloten de volleybalsters van ActiveRooy het jaar 2018 af met een 3-1 nederlaag tegen AV Flash uit Arcen.

In sporthal De Schans won de thuisploeg relatief eenvoudig de eerste twee sets met 25-18 en 25-19. In de derde set knokten de Venrayse volleyballers zich terug in de wedstrijd en pakten nipt de winst met 23-25. In de vierde set was koploper AV Flash de bovenliggende partij en won met opnieuw 25-18. ActiveRooy sluit het jaar af op een vijfde plaats met 29 punten uit elf duels.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten