Rob Scheepers treedt maandagavond op als tennisser tijdens het Venrayse sportgala. Foto: Persfoto
Rob Scheepers treedt maandagavond op als tennisser tijdens het Venrayse sportgala. Foto: Persfoto

Stemmen op genomineerden sportgala van start

  Sport

Stichting Sportgala Venray Regio houdt jaarlijks een sportgala als eerbetoon aan de sporters die internationaal, nationaal, regionaal en lokaal de gemeente Venray op succesvolle en positieve wijze hebben vertegenwoordigd.

Dat geldt voor de topsport, breedtesport en sport met een beperking. Tijdens het sportgala worden in acht categorieën prijzen uitgereikt. Het Peel en Maas TV Sportgala Venray 2018 vindt op maandag 17 december om 20.00 uur plaats in Zaal Zeven van Hotel Asteria. Stemmen op de genomineerden kan van donderdag 13 december 12.00 uur tot en met zondag 16 december 12.00 uur via de website www.sportforumvenray.nl.

Tijdens het sportgala 2018 treedt ook de uit het Brabantse Sterksel afkomstige tonprater, stand-upcomedian, entertainer, twitteraar en columnist Rob Scheepers op.

Kaarten voor het Peel & Maas TV Sportgala Venray kosten 6.50 euro (inclusief 1 consumptie) en zijn met ingang van vrijdag 30 november te koop bij:

- VVV Venray: Monseigneur Goumansplein 1 in Venray

- Van den Munckhof: Keizersveld 19 in Venray

- Kwalitaria Forest: Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten