Het duel tussen Holthees en Fiducia ging zondagmiddag wél door. Foto: Jolijn van Goch

Holthees buigt achterstand om

Vanwege de winterse omstandigheden werden er zondagmiddag veel voetbalwedstrijden in de regio afgelast. Alleen Holthees en Volharding kwamen in actie. Holthees nam het in eigen huis op tegen Fiducia uit De Rips.

Vijfdeklasser Holthees was in eigen huis te sterk voor de bezoekers: 3-2. De gasten kwamen in een slechte eerste helft terecht op voorsprong. Direct na rust maakte Wilco Stiphout de 1-1. Fiducia kwam na ruim een uur spelen wederom op voorsprong. In de laatste tien minuten boog Holthees de achterstand alsnog om tegen de laagvlieger. Max Jost en Stef Janssen maakten beiden een kopgoal.